Over ons

Welkom op de website van Scheele fiscaal juristen - belastingadviseurs - juristen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ondersteuning en advisering van het midden - en kleinbedrijf. Wij verlenen diensten op het gebied van fiscaal-juridische dienstverlening. U als klant staat bij ons centraal. Uw belangen worden helder en efficiënt behartigd, klantgericht en met betrokkenheid. Wij stemmen onze adviezen en diensten optimaal af op uw bedrijf en of uw persoonlijke situatie. Om de cliënt goed te kunnen bedienen kiezen wij voor één vast aanspreekpunt. We besteden veel tijd aan begeleiding en persoonlijke aandacht. Alleen op basis van heldere informatie kunt u de juiste beslissingen nemen. Onze informele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening heeft reeds een ruime variëteit aan cliënten uit het MKB aan ons kantoor verbonden.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Axel. Wij zijn hoofdzakelijk actief in Zuid-Holland, Zeeland, Brabant en België.

Kennis maken?

Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek om te kunnen zien wat wij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Historie

Mr. A. Scheele Arno Scheele (3 augustus 1975) heeft gestudeerd aan de faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Tilburg. Het kantoor is in 2005 opgericht door mr. A (Arno) Scheele. Arno Scheele is sinds 2005 werkzaam als jurist en heeft bij diverse accountants- en advocatenkantoren gewerkt.

Waarborg

Scheele fiscaal juristen - belastingadviseurs - juristen is lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (www.nvra.nl). De Nederlandse vereniging van Rechtskundige adviseurs is de vereniging van professionals in de juridische dienstverlening. Meer dan 150 advocaten, juristen en gerechtsdeurwaarders zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs. De NVRA heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en stelt het bijhouden van vakkennis verplicht.

Tevens zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs (www.rb.nl) is een beroepsorganisatie van belastingadviseurs. Het Register Belastingadviseurs heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en stelt het bijhouden van vakkennis verplicht. Cliënten van RB-leden hebben hierdoor de zekerheid dat de kennis van de belastingadviseur up to date is en dat zijn adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal-juridisch gebied. Het Register Belastingadviseurs bevordert hiermee een deskundige beroepsuitoefening op hoog niveau.

 

Meer rechtsgebieden

 • Arbeidsrecht Arbeidsrecht
  Arbeidsrecht: arbeidsovereenkomsten arbeidsvoorwaarden cao's concurren...
 • Ondernemingsrecht Ondernemingsrecht
  • Opstellen en beoordelen van diverse contracten • Advisering en b...
 • Contracten Contracten
  Contracten: Het is verstandig om afspraken schriftelijk vast te leggen...
 • Belastingaangifte Belastingaangifte
  Scheele kan u de lastige belastingaangiften volledig uit handen nemen....
 • Belastingadvies Belastingadvies
  Het inrichten van uw administratie is een nauwkeurig werkje, waarbij h...
 • Fiscaal recht Fiscaal recht
  BTW-fraude: voorkomen is beter dan genezen! Steeds vaker leest men ove...
 • Fiscaal strafrecht Fiscaal strafrecht
  Heeft u fiscale problemen die uit de hand dreigen te lopen? Wij zijn g...
 • Fiscaal boeterecht Fiscaal boeterecht
  Nunc vulputate, nunc nec consequat volutpat, metus felis ornare mi, a ...

Klantvragen